2021-07-02 06:31Pressmeddelande

Flowlife blir officiell leverantör till Sveriges Olympiska Kommitté

Flowlife blir ny partner till Sveriges Olympiska Kommitté och ska leverera massage-, rehabilitering- och hemmaträningsprodukter till den Svenska truppen. Samarbetet sträcker sig över OS i Paris 2024.

Inför OS i Tokyo inleds ett samarbete mellan Flowlife och Sveriges Olympiska Kommitté (SOK). Utöver att leverera produkter till SOK är planen för Flowlife att ta fram morgondagens produkter tillsammans med SOK.

– Det känns fantastiskt kul att få stötta SOK och våra svenska idrottare i deras satsning mot olympiska spel. Flowlife är mycket engagerade och stöttande i svensk idrott, på både förenings- och individnivå, så att gå in som partner till SOK känns som ett naturligt nästa steg, säger Alexander Hosby, marknadsansvarig på Flowlife.

Flowlife har sedan starten 2016 samarbetat med idrottsorganisationer och idrottare. Med den erfarenheten i ryggen och det nya partnerskapet med SOK framför sig är Flowlifes ambition att bli det självklara valet för massage- och träningsprodukter i Sverige.

– Flowlifes produkter är gjorda för att vara tillräckligt bra för en elitidrottare som vill ta sig till OS. Produkterna ska finnas där för att stötta återhämtningen och förenkla självterapi. De är också tillräckligt enkla för gemene man att använda. Med det här samarbetet kommer vi att nå ut till den absoluta eliten och samtidigt visa för gemene man att våra produkter är till för alla, säger Lucas Wasniewski, vd på Flowlife.

– Vi på SOK är glada och stolta att hälsa Flowlife välkomna till Sveriges olympiska familj. Vi ser fram emot att få nyttja Flowlifes produkter och stötta företagets resa till nästa nivå, säger Tobias Hauff, marknadschef på SOK.


Om Flowlife

Flowlife grundades 2016 och är ett innovativt bolag som tar fram morgondagens produkter för välmående. Bolaget har sina rötter i Stockholm och säljer sina produkter i hela Europa. Flowlife arbetar för att fler ska ha flow i sina liv. Visionen är att göra träning återhämtning så tillgängligt som möjligt. Genom att utveckla och tillhandahålla innovativa produkter vill Flowlife ge fler möjligheten att prestera och återhämta sig på topp.

KONTAKT

Alexander Hosby
Head of Marketing
Alexander Hosby