2021-12-21 09:13NYHETER

Fortsatt stark utveckling för Flowlife på Recovery Tech-marknaden!

De gångna året har bjudit på utmaningar, framgångar och tillväxt. Fem år efter grundandet fortsätter Flowlife att ta mark på Recovery Tech-marknaden, med visionen att tillgängliggöra återhämtning i världsklass, för alla. Tillsammans med Börssmart reflekterar Flowlife över året som gått och blickar framåt mot vad som komma skall.

Med allt från nya produktsläpp och utlandslanseringar, till Gasellutmärkelse och inledda partnerskap med framstående idrottsföreningar har året 2021 bjudit på allt och lite till. Lucas Wasniewski, medgrundare och VD för Flowlife berättar om vad framgångsfaktorerna varit under detta, och tidigare år:

- Vårt enorma produkt- och kundfokus. Vi försöker inte ta några onödiga genvägar utan vill ge varje kund den bästa tänkbara köpupplevelsen. Oavsett om en kund kommer förbi vårt showroom, eller klickar hem sina produkter via en annons. Vi vill erbjuda samma upplevelse oavsett om du är OS-medaljör eller vill springa fem kilometer för första gången. En glad och nöjd kund är den bästa marknadsföringen som finns! Säger Lucas Wasniewski.

Vad beträffar framtiden och vad den har att erbjuda, är Flowlifes ambitioner höga; samtidigt är det väsentligt för företaget att bibehålla kombinationen mellan tillväxt och kvalité.

- För oss är det alltid viktigt att dessa går hand i hand. Nu expanderar vi till nya marknader, med målet att till 2024 ha stärkt vår närvaro över hela Europa. Här gäller det att hålla uppe kvalitén, som gör oss unika, samtidigt som vi växer! Fortsätter Lucas Wasniewski.


Om Flowlife

Flowlife utvecklar landets ledande produkter inom kategorierna träning och återhämtning, för att ge fler möjligheten att prestera och återhämta sig på topp.

KONTAKT

Arvid Ekelöw
Marketing Strategist
Arvid Ekelöw